img
TARJOUS
 • img
 • img
 • img

MultiVit Junior Multivitaminspray

Vitenskap

NordicHealths MultiVit junior Multivitaminspray er en ekspertformulert blanding av 14 essensielle vitaminer og mineraler som jobber sammen for å støtte ditt
immunsystemet til ditt barn.

Den robuste formelen, innholder mange vitaminer og mineraler. Fullspektrum med B-vitaminer, inkludert folat, kombinert med vitamin A, C, D, K, samt selen og jod.

Bedre opptak enn tabletter – garantert!

Munnsprayen er laget for å bli tatt opp rett inn i blodet – utenom fordøyelsen. De mikroskopiske dråpene blir absorbert raskt inn i munnen og gir hurtigere opptak enn tabletter og kapsler.

  Innholdet:25 ml
  Fra flasken kan du:192 spray pumpings
  Andre pakningsstørrelser:25 ml
  NextPrev

  Ta fire sprayer daglig eller som anvist av en helsearbeider. Rist godt før hvert bruk. Trykk pumpen forsiktig ned for å gjøre den klar og spray mot innsiden av kinnet. Sett lokket tilbake på etter hvert bruk. Bruk innen seks måneder etter åpning.

  Må ikke tas med mat eller på et visst tidspunkt på dagen, finn det tidspunktet som passer best inn i ditt barns daglige rutine.

  video
  Skal man ta alle spraydoser på en gang eller flere ganger i løpet av dagen?

  Dette gjør man som man selv ønsker. Begge måter gir et optimalt opptak til kroppen. Våre nyeste undersøkelser viser at det beste stedet for opptak er på kinnets indre overflate. Hold spraydosen i munnen i minst 10 sekunder så tas virkestoffene opp i kroppen.

  På hvilken tid av dagen skal man ta sprayen?

  Sprayen kan tas nårsomhelst på dagen det viktigste er at det gjøres til en daglig rutine.

  Kan jeg ta flere NordicHealth sprayer samtidig?

  Ja. Alle NordicHealth produkter er sammensatt slik at de fungerer uten kontraindikasjoner.

  Alle doseringsmengder i sprayene er på en trygg avstand fra maksgrensen noe som gjør at man ikke kan overdosere vitaminene selv om man bruker forskjellige sprayer samtidig.

  Spraypumpen er tett. Hva skal jeg gjøre?

  Fordi produktene er naturlige kan det skje at produktet krystalliseres i pumpen. Det kan skje om man ikke har hatt korken på sprayen, sprayen ikke har blitt oppbevart i romtemperatur, eller ikke har blitt brukt på en tid. Man kan løse dette vet å ta løs pumpen og skylle den under varmt vann i noen minutter samtidig som man trykker på pumpen slik at proppen løsner.

  Hvor lenge rekker en flaske Vitaminspray?

  DLux Infant , Lux Junior, DLux1000, og DLux3000 inneholder alle 100 spraydoser. Om du tar en dose pr. dag rekker sprayen i 100 dager.

  I en flaske DLux gravid (25 ml) finnes 160 spraydoser. Denne skal taes 5 ganger om dagen noe so, betyr at en flaske rekker i 32 dager.

  I en flaske Boost B12 (25 ml) dinner 160 spraydoser. Den anbefalte dagsdosen er 1-4 spraydoser og en flaske rekker til 40 - 160 dager avhengig av dosering.

  Kan vitaminsprayene sprayes i mat eller drikke?

  Vitaminsprayene er sammensatt slik at de absorberes gjennom munnens slimhinner. Vi har fått gjennomført kliniske tester på universitetet i Cardiff og det viste at sprayene taes mest effektivt opp fra kinnets innside. Derfor har våre produkter blitt utviklet til å gi et optimalt og sikkert opptak.

  Om man sprayer på mat eller i drikke havner produktet i fordøyelsesystemet istedet for munnens slimhinner og opptaket blir ikke optimalt.

  Passer MultiVit vitaminspray for barn?

  MultiVit passer også til barn. Til de aller minste barna kan man gi en halv dose.

  Passer MultiVit personer med spesialdiett?

  MultiVit passe også til vegetarianere og personer med cøliaki eller diabetes. MultiVit sprayen er skånsom mot magen.

  Hvorfor kan multivitamin inneholde alle tenkelige næringsmiddel?

  Ettersom endel næringsmidler konkurrerer med hverandre eller til og med forhindrer opptak av andre næringsmidler kan de ikke være del av samme preparat. Dette er grunnen til at MultiVit sprayen ikke inneholder E-vitamin eller zink. Disse næringsmidlene skal inntas på annet vis. Zink helst alltid for seg uavhengig av form.

  Vann, xylitol, emulgator: gummi arabicum, askorbinsyre (C), nikotinsyreamid (B3), kalsium D-pantotenat (B5), mellomkjedede fettsyrer, emulgator: solsikkelecitin, flavinmononukleotid (B2), konserveringsmiddel: kaliumsorbat, pyridoksin (B6), tiamin mononitrat (B1), smakstilsetning: naturlig smak av bringebær, surhetsregulator: sitronsyre og natriumhydroksid, folat, vitamin A, fortykningsmiddel: xantan gummi, kaliumjodid, natriumselenat, fytomenadion (K1), D-biotin (B7), kolekalsiferol (D3), metylkobalamin (B12)