img
  • img
  • img
  • img
  • img

Magnesium Spray Recovery

Som støtte ved idrettsprestasjoner - Strekk - Muskelkramper - Restitusjon

NordicHealths Magnesium Spray Recovery er en blanding med livsnødvendig magnesium og kamfer- sort pepper- og sitronolje som bidrar til å fremskynde den naturlige prosessen med musklereparasjon og restitusjonen ved å stimulere til avgiftning.

Vitenskap

Magnesium er nødvendig for optimal muskelsammentrekning, skjeletthelse, energiproduksjon og bidrar til å opprettholde det høye oksygenforbruket som er nødvendig for atletiske prestasjoner.

Bedre opptak enn tabletter – garantert!

  • img
Innholdet:15 ml
Fra flasken kan du:100 spray pumpings
NextPrev

Magnesium Spray Recovery er perfekt til å bruke i ditt trengingsprogram og kan tilpasses ditt behov. Prøv å bruk den på forskjellige stadier under treningen:

Oppvarming – Påfør noen sprayer for å bedre beveglighet og forhindre anspente muskler.
Under trening – Påfør igjen for å fylle på med magnesium og forsikre at otimal ytelse og energinivå opprettholdes gjennom hele treningsøkten.
I etterkant – Påfør på musklene for å støtte restitusjon, gjenoppnå normal muskelfunksjon, redusere stivhet og gjenomrette sunne magnesiumnivå.

video
Spraypumpen er tett. Hva skal jeg gjøre?

Fordi produktene er naturlige kan det skje at produktet krystalliseres i pumpen. Det kan skje om man ikke har hatt korken på sprayen, sprayen ikke har blitt oppbevart i romtemperatur, eller ikke har blitt brukt på en tid. Man kan løse dette vet å ta løs pumpen og skylle den under varmt vann i noen minutter samtidig som man trykker på pumpen slik at proppen løsner.

Hvorfor kan magnesiumspray ibland klø på huden?

Den vanligste årsaken er tørr hud. Om sprayen forårsaker kløe, bruk NordicHealth Magnesium Gel eller skånsomme Body Butter eller Lotion

Det kan også være at magnesiumnivået i cellene er lavt. Huden kan klø når magnesiumet absorberes raskt igjennom huden. Ettersom magnesiummolekylet er stort kan det kjennes på huden. Det er viktig å huske at kløen ikke er en allergisk reaksjon ettersom kroppen naturlig inneholder magnesium og det er livsviktig for helsen.

En annen faktor som kan gi en kløende følelse er mengden brukt på ett og samme område.
Vi anbefaler 2-3 spraydoser på et område og opp til 20 spraydoser per dag. Den kløende følelsen kan forsterkes om huden er tørr. Kløende minsker når magnesiumnivået i cellene øker.

Magnesium som opptas gjennom huden øker kroppens magnesiumnivå fem ganger raskere enn preparat som inntas oralt. For å minske den kløende følelsen anbefaler vi følgende:

  • Appliser bare 2 - 3 doser på et hudområde. Masser inn
  • Doser på våt hud etter dusj da porene er åpne.
  • Varier sted du sprayer på for å høyne magnesiumnivåene i hele kroppen.
  • Litt, men ofte er den beste metoden. Om du bare appliserer en spraydose er det også bra. Masser den inn i huden, vent en stund og spray en gang til.

Det viktigste er å applisere magnesiumsprayen når det føles bekvemt. Når magnesiumet opptas igjennom huden, sirkulerer det i kroppen så det har ingen betydning hvor på kroppen du sprayer. Når magnesiumnivået begynner å stige, merker du at område som før var følsomme ikke lenger er det.

Magnesium bade flak kan være en mer skånsom løsning for å høyne magnesium nivået. I et bad eller fot bad er den magnesiumhøyende løsningen mild for huden.

Kan jeg bruke magnesiumprodukter sammen med min medisinering?

Ingen av våre magnesiumprodukter som opptas gjennom huden har kontraindikasjoner.

Kan man få en overdose magnesium?

Du behøver ikke være redd for å overdosere når du bruker magnesium som opptas gjennom huden. Maksimumsgrensene gjelder preparat som tas oralt, ettersom de har en lakserende effekt.

Magnesium behovet skal være i balanse med kalsiumet i kroppen. Det ideele forholdet er 1:1 eller 1:2. Moderne vestlig kosthold gir oss kalcium 20:1 iforhold til magnesium. Magnesium er derfor et viktig kosttilskudd.

En annen grunn til at overdosering av magnesium ikke er vanlig er at kroppen selv kvitter seg med overskuddet så sant man ikke har alvorlige problem med nyrene. I sin bok Trandermal Magnesium Therapy nevner Marc Sirius at problem vanligvis oppstår når magnesium har vært gitt intravenøst.

Concentrated solution of Zechstein Inside® magnesium chloride hexahydrate (water, magnesium chloride hexahydrate - 28% concentration), grape seed oil, emulsifier: polysorbate
20, essential oils: black pepper, camphor, lemon (peel). 100% natural source.

Passer for

Sprayen passer for 12 år og eldre. Forbarn under12 år og gravide eller ammende anbefaler vi Magnesium Spray Original som ikke inneholder essensielle oljer.

Passer for vegetarianere og veganere. Ingen kontraindikasjoner.

Veiledning

Når du påfører magnesium kan du oppleve en svak kløe. Dette er helt naturlig og indikerer et lavt nivå av magnesium på cellenivå. Ved regelmessig bruk vil kløen forsvinne, men siden opptaket er øyeblikkelig kan huden tørkes av med et håndkle etter å ha blitt massert inn.

Kun til ekstern bruk; unngå kontakt med øynene; ikke bruk på skadet hud. Tilskudd bør ikke erstatte et sunt kosthold og mosjon. Hold unna barn.