img
TARJOUS
  • img
  • img
  • img
  • img

Magnesium Sleep Lotion

Regelmessig søvnrytme – Muskelavslappning

Spesialdesignet magnesium for å berolige kropp og sjel for en avslappende søvn.


Vitenskap
En blanding av magnesiumolje, naturlig lavendel og kamomille. Det er klinisk bevist at lotionen har en avspennende effekt på slitne muskler og bidrar til en dypere og
mer sammenhengende søvn. Magnesium er naturens fineste beroligende middel med en avslappende effekt på hele kroppen. NordicHealths Magnesium Sleep Lotion
hjelper med å avspenne musklene og til å bli kvitt stivhet. Det fører til bedre søvnkvaliteten.


Optimalt opptak
En innovativ formel med vann i olje sikrer et optimalt opptak gjennom huden. Klinisk testet med 75 deltakere.

  • img
Innholdet:180 ml
Andre pakningsstørrelser:135 ml
NextPrev

Masser forsiktig NordicHealths Magnesium Sleep Lotion på ren og tør hud opptil 30 minutter før leggetid. Til bruk på hele kroppen. Bruk etter et bad eller en dusj for best resultat.

Dermatologisk testet. Bruk innen 12 måneder etter åpning.

video

Sensory Dimensions, Magnesium Sleep Study. 2018

Kan jeg bruke magnesium som opptas gjennom huden når jeg er gravid?

Ja. Under graviditeten er magnesium svært viktig for både mor og barn ettersom barn ved fødselen har dobbelt så mye magnesium som kalsium. Dette er grunnen til at barn er så fleksible, og har en elastisk og myk hud.

Våre magnesiumprodukter er perfekte for å brukes under en graviditet. Vi anbefaler særlig: Magnesium Gel, Body Butter, Body Lotion, Magnesium Flakes, Magnesium Spray og Magnesium Sensitive. Produktene inneholder unik og ren magnesiumklorid av farmasøytisk kvalitet, som NHS (National Health Services UK) for øyeblikket undersøker op St Marks sykehus i Harrow.

Klinisk undersøkelse

Magnesiumsprayene gjennomgår på det beste klinisk fase 2 i absorpsjonstest på London Northwest NHS Hospital hos pasienter med tynntarmsstomi. Mellomrapporter viser at alle forsøkspersoner fikk hjelp mot kramper (hos 6/7 personer forsvant krampene helt, hos 1/7 var lindringen betydelig).

Hvert produksjonsparti undersøkes og analyseres hos et frittstående, akkreditert labaratorium slik at man er sikret at produktet inneholder den lovte mengden magnesium. Det er viktig å gjøre en slik kontroll ettersom mengdene i ingredienser fra naturlig kilde kan variere. Det gjøres også en renhetsanalyse av hvert produksjonsparti.

Det finnes ingen begrensninger for dosering av produktene.

Kan jeg bruke magnesiumprodukter sammen med min medisinering?

Ingen av våre magnesiumprodukter som opptas gjennom huden har kontraindikasjoner.

Kan man få en overdose magnesium?

Du behøver ikke være redd for å overdosere når du bruker magnesium som opptas gjennom huden. Maksimumsgrensene gjelder preparat som tas oralt, ettersom de har en lakserende effekt.

Magnesium behovet skal være i balanse med kalsiumet i kroppen. Det ideele forholdet er 1:1 eller 1:2. Moderne vestlig kosthold gir oss kalcium 20:1 iforhold til magnesium. Magnesium er derfor et viktig kosttilskudd.

En annen grunn til at overdosering av magnesium ikke er vanlig er at kroppen selv kvitter seg med overskuddet så sant man ikke har alvorlige problem med nyrene. I sin bok Trandermal Magnesium Therapy nevner Marc Sirius at problem vanligvis oppstår når magnesium har vært gitt intravenøst.

Vann, magnesiumklorid, dioktyleter, dioktylkarbonat, PEG-30 dipolyhydroxystearate, glyserin, benzylalkohol, bivoks, fenoksyetanol, lavandula angustifolia (lavendel)-oljer, tocoferylacetat, anthemis nobilis (kamomille)-blomsterolje, linalool, limonen.