img
TARJOUS
 • img
 • img
 • img
 • img

DLux D+K2 vitaminspray

NordicHealth K2 + D-vitaminspray er en spray med optimal styrke som leverer 3000 IU vitamin D3 og 75μg vitamin K2.

Vitenskap

Vitamin D3 og vitamin K2 jobber sammen for å forsikre at kalsiumen kommer ut av blodårene og inn i beinene der den forbedrer beintetthet.

Kalsifisering av blodårene og økt risiko for hjertesykdom kan oppstå hvis man ikke har nok vitamin K2.

NordicHealth har fått tak i den mest stabile og biotilgjengelige formen for K2, MK-7, som lettere kan tas i bruk av kroppen. Denne typen K2 er utvunnet av blomster og vi kan garantere renheten i den aktive formen med K2.

Bedre opptak enn tabletter – garantert!

Den spesialformulerte munnsprayen blir absorbert rett inn blodet, utenom fordøyelsen. De mikroskopiske dråpene blir hurtig tatt opp i munnen din og gir raskere opptak enn med tabletter og kapsler.

  Innholdet:12 ml
  Fra flasken kan du:90 spray pumpings
  NextPrev

  Ta tre sprayer daglig eller som anvist av en helsearbeider. Inneholder 30 daglige doser.

  Rist godt før hver bruk. Dytt pumpen ned tre ganger for å gjøre den klar og spray så tre ganger mot innsiden av kinnet.

  Sett på lokket etter bruk. Bruk innen seks måneder etter åpning. Trenger ikke å tas med mat eller på et spesifikt tidspunkt – finn det tidspunktet som passer best inn i din daglige rutine.

  video
  Skal man ta alle spraydoser på en gang eller flere ganger i løpet av dagen?

  Dette gjør man som man selv ønsker. Begge måter gir et optimalt opptak til kroppen. Våre nyeste undersøkelser viser at det beste stedet for opptak er på kinnets indre overflate. Hold spraydosen i munnen i minst 10 sekunder så tas virkestoffene opp i kroppen.

  På hvilken tid av dagen skal man ta sprayen?

  Sprayen kan tas nårsomhelst på dagen det viktigste er at det gjøres til en daglig rutine.

  Skal sprayen ta sammen med mat eller drikke?

  Nei det behøver man ikke. Doseringsmetoden gjør at sprayen går utenom fordøyelsessystemet. Dette innebærer at sprayen kan tas hvilken som helst tid på dagen, med eller uten mat. De aktive ingrediensene kommet rett inn i blodomløpet via munnens slimhinner.

  Kan jeg ta flere NordicHealth sprayer samtidig?

  Ja. Alle NordicHealth produkter er sammensatt slik at de fungerer uten kontraindikasjoner.

  Alle doseringsmengder i sprayene er på en trygg avstand fra maksgrensen noe som gjør at man ikke kan overdosere vitaminene selv om man bruker forskjellige sprayer samtidig.

  Spraypumpen er tett. Hva skal jeg gjøre?

  Fordi produktene er naturlige kan det skje at produktet krystalliseres i pumpen. Det kan skje om man ikke har hatt korken på sprayen, sprayen ikke har blitt oppbevart i romtemperatur, eller ikke har blitt brukt på en tid. Man kan løse dette vet å ta løs pumpen og skylle den under varmt vann i noen minutter samtidig som man trykker på pumpen slik at proppen løsner.

  Fra hvilken kilde kommer D3 vitaminet i Lux-sprayene?

  D3 vitaminene i våre Dlux sprayer kommer fra lanolin som har blitt presset ut av saueull.

  Hva er forskjellen mellom DLux sprayene?

  Forskjellen er preparatets styrke.

  • En spraydose av DLux infant inneholder 10 mcg D vitamin
  • En spraydose av Dlux junior inneholder 10 mcg D vitamin som smaker naturlig peppermynte
  • En spraydose av Dlux 1000 inneholder 25 mcg D vitamin som smaker naturlig peppermynte
  • En spraydose av Dlux 3000 inneholder 75 mcg D vitamin som smaker naturlig peppermynte
  • Fem spraydoser av Dlux Gravid inneholder 25 mcg D vitamin som inneholder den daglige anbefalte dosen av B1, B6 og folsyre. Den smaker naturlig mango-fersken

  Hvor lenge rekker en flaske Vitaminspray?

  DLux Infant , Lux Junior, DLux1000, og DLux3000 inneholder alle 100 spraydoser. Om du tar en dose pr. dag rekker sprayen i 100 dager.

  I en flaske DLux gravid (25 ml) finnes 160 spraydoser. Denne skal taes 5 ganger om dagen noe so, betyr at en flaske rekker i 32 dager.

  I en flaske Boost B12 (25 ml) dinner 160 spraydoser. Den anbefalte dagsdosen er 1-4 spraydoser og en flaske rekker til 40 - 160 dager avhengig av dosering.

  Passer DLux vitaminsprayene for personer på spesialdiett?

  Ja, produktene passe også vegetarianere og personer som går på cøliaki eller diabetesdiett. DLux vitaminsprayer er skånsomme mot magen.

  Kan vitaminsprayene sprayes i mat eller drikke?

  Vitaminsprayene er sammensatt slik at de absorberes gjennom munnens slimhinner. Vi har fått gjennomført kliniske tester på universitetet i Cardiff og det viste at sprayene taes mest effektivt opp fra kinnets innside. Derfor har våre produkter blitt utviklet til å gi et optimalt og sikkert opptak.

  Om man sprayer på mat eller i drikke havner produktet i fordøyelsesystemet istedet for munnens slimhinner og opptaket blir ikke optimalt.

  Purified water, xylitol, acacia gum, menaquinone-7 (vitamin K2), sunflower lecithin, citric acid, preservative: potassium sorbate, peppermint oil, cholecalciferol (vitamin D3), DL-ɑ-tocopheryl acetate (vitamin E).