img
TARJOUS
  • img
  • img
  • img
  • img

Boost B12 -vitaminspray

Anbefalt av International Vegan Society

Vitenskap
B12 bidrar beviselig til å redusere trøtthet og utmattelse, samt øke konsentrasjon og hukommelse. NordicHealths Boost B12-vitaminspray gir deg 1200μg B12 sammen med hele den anbefalte daglige mengden krom. NordicHealths Boost B12-vitaminspray prosesseres raskere i kroppen enn de andre variantene av B12 som vanligvis finnes i andre tilskudd.


Bedre opptak enn tabletter – garantert!
Munnsprayen er laget for å bli absorbert gjennom porer i munnen og inn i blodet, helt utenom fordøyelsen. De mikroskopiske dråpene blir hurtig tatt opp og gir 2,6 ganger raskere opptak enn tabletter og kapsler.

  • img
  • img
Innholdet:25 ml
Fra flasken kan du:160 spray pumpings
NextPrev

Ta fire sprayer daglig eller som anvist av helsepersonell. Inneholder 40 daglige doser.

Rist godt før hver bruk. Trykk pumpen forsiktig ned tre ganger for å gjøre den klar og spray så mot innsiden av kinnet – området som forskning viser er det som absorberer mest.

Sett lokket tilbake på etter hver bruk. Bruk innen seks måneder etter åpning. Behøver ikke tas sammen med mat eller på et visst tidspunkt. Finn det tidspunktet som passer best inn i din daglige rutine.

video
I hvilken form er B12- vitaminet i BoostB12- sprayen?

B12- vitaminet i BoostB12 - vitaminsprayen er metylkobalamin. Det er utvalgt for å opptas bedre og på den måten kan vi sikre at vitaminene opptas i blodomløpet igjennom munnens slimhinner.

Forskere er sikre på at B12 vitamin bør tas i form av metylkobalamin. I en del B12 preparater brukes også cyanokobalamin B12 som råvare. NordicHealth bruker ikke dette i sine sprayer da dette ikke er effektivt eller fungerende som ingrediens.

Passer BoostB12 vitaminsprayen for barn?

Boost B12 sprayen passer også for barn og er et godt alternativ for de som ikke kan eller vil svelge kapsler. For de minste rekker det med en minimumsdose av sprayen.

Passer Boost B12 vitaminsprayen om man går på en spesialdiett?

Ja. Sprayen passer for Veganer og er offisielt godkjent av veganorganisasjoner. Sprayen passer også for de som følger en cøliaki eller diabetes diett. Boost B12 vitamin sprayen er magevennlig.

Skal man ta alle spraydoser på en gang eller flere ganger i løpet av dagen?

Dette gjør man som man selv ønsker. Begge måter gir et optimalt opptak til kroppen. Våre nyeste undersøkelser viser at det beste stedet for opptak er på kinnets indre overflate. Hold spraydosen i munnen i minst 10 sekunder så tas virkestoffene opp i kroppen.

På hvilken tid av dagen skal man ta sprayen?

Sprayen kan tas nårsomhelst på dagen det viktigste er at det gjøres til en daglig rutine.

Skal sprayen ta sammen med mat eller drikke?

Nei det behøver man ikke. Doseringsmetoden gjør at sprayen går utenom fordøyelsessystemet. Dette innebærer at sprayen kan tas hvilken som helst tid på dagen, med eller uten mat. De aktive ingrediensene kommet rett inn i blodomløpet via munnens slimhinner.

Hvorfor inneholder Boost B 12 krom?

Krom er et annet næringsmiddel som man har vanskelig for å gjøre seg nytte av i dietten. Det tas derimot bra opp gjennom slimhinnene. Selv om det B 12 vitamin og krom ikke behøver å tas samtidig, balanserer krom blodsukkeret og bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse, slik som B 12.

Hvorfor er det grønn te-ekstrakt i Boost B12 sprayen?

Grønn te ekstrakt bruke som et naturlig konserveringsmiddel og som antioksidant. Grønn te fremmer også absorpsjon av sprayen.

I en undersøkelse som ble publisert i The Lancet (6/2016) viste man at grønn te inneholder kjemikalien epigallocatechin gallate, som bidrar til å bedre kognitive funksjoner.

Kan jeg ta flere NordicHealth sprayer samtidig?

Ja. Alle NordicHealth produkter er sammensatt slik at de fungerer uten kontraindikasjoner.

Alle doseringsmengder i sprayene er på en trygg avstand fra maksgrensen noe som gjør at man ikke kan overdosere vitaminene selv om man bruker forskjellige sprayer samtidig.

Spraypumpen er tett. Hva skal jeg gjøre?

Fordi produktene er naturlige kan det skje at produktet krystalliseres i pumpen. Det kan skje om man ikke har hatt korken på sprayen, sprayen ikke har blitt oppbevart i romtemperatur, eller ikke har blitt brukt på en tid. Man kan løse dette vet å ta løs pumpen og skylle den under varmt vann i noen minutter samtidig som man trykker på pumpen slik at proppen løsner.

Hvor lenge rekker en flaske Vitaminspray?

DLux Infant , Lux Junior, DLux1000, og DLux3000 inneholder alle 100 spraydoser. Om du tar en dose pr. dag rekker sprayen i 100 dager.

I en flaske DLux gravid (25 ml) finnes 160 spraydoser. Denne skal taes 5 ganger om dagen noe so, betyr at en flaske rekker i 32 dager.

I en flaske Boost B12 (25 ml) dinner 160 spraydoser. Den anbefalte dagsdosen er 1-4 spraydoser og en flaske rekker til 40 - 160 dager avhengig av dosering.

Kan vitaminsprayene sprayes i mat eller drikke?

Vitaminsprayene er sammensatt slik at de absorberes gjennom munnens slimhinner. Vi har fått gjennomført kliniske tester på universitetet i Cardiff og det viste at sprayene taes mest effektivt opp fra kinnets innside. Derfor har våre produkter blitt utviklet til å gi et optimalt og sikkert opptak.

Om man sprayer på mat eller i drikke havner produktet i fordøyelsesystemet istedet for munnens slimhinner og opptaket blir ikke optimalt.

Vann, xylitol, naturlig aprikossmak, sitronsyre, metylkobalamin (B12), konserveringsmiddel: kaliumsorbat, grønn te-ekstrakt, kromklorid.

Passer for

Passer barn fem år og eldre. Halver dosen til barn under 12 år. Trygg å bruke under svangerskap eller amming. Passer for vegetarianere, diabetikere og cøliakere. Ingen kontraindikasjoner.